Autor: Siim Sultson • 2. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene raudteevedu kallineb

Vene Raudtee tahab uuest aastast veotariife kergitada ligi kümnendiku, teatab Logistics Finland.

Vene Raudtee presidendi Vladimir Jakunini sõnul peaks aastast 2011 raudteeveo tariifid kerkima, võrreldes senisega, 8%. Kui raudteefirma ei saa riigilt subsiidiume tuleks ju kahjumiks 16,38 miljardit krooni, põhjendas ta tariifitõstmise võimalust.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077