Autor: Siim Sultson • 31. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS sirutas käe Lõuna-Ameerikasse

Star Alliance´i liikmeks saanud Brasiilia lennufirma lubab olla alliansi asutajaliikme SASi käepikendus Lõuna-Ameerikas, teatab skandinaavlaste lennufiurma.

Star Alliance võrgustiku asutajaliige SAS teatab maailma suurima lennufirmade võrgustiku uuest liikmest TAM Airlines. Brasiilia suurim lennufirma TAM Airlines lendab 40 sihtkohta Brasiilias ning 10 sihtkohta Lõuna-Ameerikas. Koos TAM Airlinesi lendudega toimub Star Alliance võrgustikus igapäevaselt 21 050 lendu 181 riigis.

 „Meie klientide hulgas on näha huvi suurenemist Brasiilia ja Lõuna-Ameerika lendude vastu nii äri- kui ka puhkuse eesmärgil. Praegu on Star Alliance võrgustikus suurem valik Lõuna-Ameerika lende, kus on võimalik teenida ka EuroBonuse punkte. Meil on hea meel, et TAM Airlines võrgustikuga liitus ning loodame arendada tihedamat koostööd TAM Airlinesi ning SASi vahel,“ kommenteerib Robin Kamark, Scandinavian Airlinesi müügidirektor.

 „Lõuna-Ameerika on oluline, majanduskasvu prognoosiga lennuturg. TAM Airlinesi liitumine Star Alliancega annab meile võimaluse pakkuda konkurentsivõimelisi lende Lõuna-Ameerika piirkonnas,“ lisab Jaan Albrecht, Star Alliance tegevjuht.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077