Autor: Siim Sultson • 26. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taani vedajail tulevik tume

Taani transpordi- ja logistikasektori ennustustel ei tõota alanud aasta suurt head, teatab Logistics Finland

Taani transpordi- ja logistikasektori tööandjate organisatsiooni ATL korraldatud küsitlusest ilmneb, et 2010. aasta ei paku häid võimalusi.

20% firmadest usub, et 2010. aastal nende käive ei küündi 2009. aasta tasemele. Samas 20% loodab, et nende käive ületab sel aastal eelmise aasta oma. 

Iga kuues küsitletu hindab, et selle aasta käive tuleb eelmise aasta omast poole väiksem, mis omakorda on märk sellest, et selles sektoris on oodata pankrotte. Väikesed firmad on silmitsi suurimate katsumustega, kuid ka suured firmad võitlevad raskustega.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077