Autor: Siim Sultson • 11. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oslo Lennujaam jäi hulgast reisijatest ilma

Ehkki prognoosid ennustasid Oslo Lennujaamale aprilliks mitmekümne tuhandelist kasvu, jäädi hoopis mitmesajast tuhandest reisijast ilma, teatab Transport Weekly.

Prognoos lubas lennujamale aprilliks 40 000 lisareisijat, kuid tegelikkuses jäädi ilma 326 527 reisijast. "Süüdlasena" tuvastati tuhapilv.

Selle aasta aprillis käis läbi lennujaama 1 120 514 reisijat. Võrres 2009. aasta aprilliga kahanes lennujaama reisijate arv selle aasta aprillis siseliinidel 23,3%, välisliinidel 21,9% ja tšarterliinidel 27,3%.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077