Autor: Siim Sultson • 30. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homsest saab Estonian Airiga Nizzasse

Homme, laupäeval algavad Estonian Airi lennud Tallinna ja Nizza vahel, teatab lennufirma.

Liin jääb avatuks kuni 31. juulini.

Nizzast avanevad suurepärased edasireisimise võimalused paljude eestlaste seas populaarsetesse sihtkohtadesse, nagu Monaco, Cannes ja Saint Tropez.

Lennud Nizzasse toimuvad laupäeviti, väljumisega Tallinnast kell 7:00 ja Nizzast kell 10:05 kohaliku aja järgi.

Ühe suuna hind Nizzasse alates 1539 kr sisaldab kõiki makse, ostes pileti Estonian Airi kodulehelt. Kohtade arv on piiratud.

 Käesoleval hooajal alustab Estonian Air lendamist veel ühte põnevasse puhkusesihtkohta. 5. juulil avab Estonian Airi uue hooajalise lennuliini Tallinna ja Ateena vahel. Lennud toimuvad esmaspäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 16. augustini.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077