Autor: Siim Sultson • 12. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaal veokimüük põrus

Võrreldes 2008. aastaga, müüdi Saksmaal uusi veokeid üle veerandi vähem, teatab Logistics Finland.

2009. aastal müüdi neid 204 000 ehk 26% vähem, kui aasta varem. Veokeid täismassiga 7,5-12 tonni on Saksmaal, võrreldes veokitega täiosmassiga 12-18 tonni, kaks korda enam. Põhjus on paljuski ka tollireeglites.

Saksmaa riigisisene vedu langes 2009. aastal 11% ja välisvedu 21,6%.

 

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077