Autor: Siim Sultson • 9. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vormus Põhjala suurim toidu- ja ehitusmaterjalide pakkuja

Taani veofirma Frode Laursen omandas ladustaja Pack Scandinavia, teatab Logistics Finland.

Taanis Odenses asuva laofirma omandamise järel püüab vedaja ühendada nii veo kui ladustamise ühtsesse süsteemi. Nii peaks saama liitfirmast toidu jaemüügi ja ehitusmaterjalide müügi logistika alal Põhjalas juhtiv.

Ostuhind jäi saladuseks.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077