Autor: Siim Sultson • 1. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rongisõitjaid jäi vähemaks

Võrreldes eelmise aasta veebruariga, reisis selle aasta veebruaris Eesti raudteedel rongisõitjaid alla kümnendiku vähem, selgub Statistikaameti andmetest.

 Kui 2009. aasta veebruaris oli rongisõitjaid 367 000, siis selle aasta veebruaris 352 000 ehk 4,1% vähem. Võrreldes viimase viie aasta parima veebruaritulemusega aastast 2008, kui reisijaid oli 406 000, on toimunud langus 13,3%.

Selle aasta veebruarinäitaja on viimase viie aasta lõikes nõrgim.

Võrreldes selle aasta jaanuriga, kui reisijaid oli 379 000, kahanes reisijate arv 7,1%.

Teisalt on veebruar olnud alati aasta lõikes nõrgim kuu.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077