Autor: Siim Sultson • 25. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venelased said puuvilja otseliini Lõuna-Ameerikasse

Taanlased käivitasid Venemaa ja Ecuadori vahelise kaubaliini, teatab Logistics Finland.

Tegemist on laevaliiniga, mida hoiab koos Maersk Line. Liini nimi on Ecubex Services. See on esimene otseliin Venemaa ja Ecuadori vahel, mis võrsus klientide nõudmistest kiire puuviljade külmtranspordi järele Ecuadori ja Venemaa vahel.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077