Autor: Siim Sultson • 18. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transpordilennuk AN26 tegi hädamaandumise

Täna hommikul kell 10:18 tegi Ülemiste järve jääle hädamaandumise Soomest Tallinna tulnud transpordilennuk. Ohvreid ei ole, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Esialgsetel andmetel ei saanud lennuk esimesel katsel Tallinna lennuväljale maanduda kuna üks lennuki telik ei tulnud välja. Teisel ringil tekkinud mootoriprobleemide tõttu tegi lennuk hädamaandumise Ülemiste järve jääle. Info lisandudes teavitame täiendavalt.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poolt korraldab lennuõnnetuse uurimist kriisireguleerimise osakond.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077