Autor: Siim Sultson • 8. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu Raudtee tahab raha

Leedu Raudtee nõuab naftatöötlejalt üle kahe miljoni krooni, teatab Logistics Finland.

Riigiraudtee heidab poolakate Leedu tütrele Orlen Lietuvale ette, et see pole 2009. aasta veolepingute eest tasunud. Nõutava summa suurus on 2,26 miljonit krooni. Raudteefirma ähvardab asja viia kohtusse. Lietuva Orlen näeb tüli taga lepingu interpreteerimise erimeelsusi.

Juba kaks kuud hõõgub tüli Leedu riigi ja Poola päritolu naftatöötleja Orleni vahel. Teemaks Klaipeda sadama naftaterminal ja selle ning Mažeikai naftatöötlemisjaama vaheline raudtee versus võimalik rajatav naftajuhe.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077