Autor: Siim Sultson • 15. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post ja Eesti E-kaubanduse Liit lõid käed

Eesti Post ja Eesti E-kaubanduse Liit lõid käed , et hakkavad koos ja senisest soodsamalt pakke kohaletoimetama üle Eesti, lubab Eesti Post.

 Eesti Posti ja Eesti E-kaubanduse Liidu koostöölepingu kohaselt tagab posti- ja logistikaettevõte liidu liikmetele ELS Postimüügi teenuse soodushinnaga kuni 2010. aasta lõpuni. Eesti E-kaubanduse Liidu liikmed, kes ei ole viimase kolme kuu jooksul ELS Postimüügi teenuseid kasutanud, saavad esimesed kümme saadetist lähetada tasuta. Lisasoodustusena võimaldatakse koostööpartneritele esimesel teenuste kasutamise kuul tasuta saadetiste hoiustamist, markeerimist ja komplekteerimist.

 "Eesti Posti jaoks on tegemist olulise etapiga ettevõtte arengus," ütles Eesti Posti logistikadivisjoni juht Ansi Arumeel. "Meie strateegiline eesmärk on arendada logistikateenuseid, mis tähendab tihedat koostööd e-kaubanduse vallas tegutsevate ettevõtetega. Näeme sellel majandusharul selget tulevikupotentsiaali ning koostööst võidavad kõik, nii ettevõtted kui kliendid."

„Eesti E-kaubanduse Liidule on iga uus koostööpartner oluline - see toetab meie organisatsiooni  tegevust  ning pakub ühtlasi lisaväärtust liidu liikmetele," põhjendas koostöö vajalikkust Eesti E-kaubanduse Liidu juht Sirja Mäekivi.

 Eesti Posti kullerteenus on suunatud Eesti siseturule ning ennekõike ärikliendile. Posti- ja logistikaettevõtte eesmärk on käesoleva aasta lõpuks saavutada kvaliteedis 99% tase, see tähendab 100 saadetisest 99 peavad jõudma saajateni õigeaegselt.

 Eesti Posti 3500 kullerteenuste klienti teenindab iga päev 92 kullerit üle Eesti. Infot kullerteenuste kohta leiab http://www.post.ee/els

Eesti E-kaubanduse Liit on ellu kutsutud vähem kui aasta tagasi ning koondab Eestis tegutsevaid e-ärisid. Täpsema info pakkumise kohta leiab www.e-kaubanduseliit.ee

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077