Autor: Siim Sultson • 5. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leonardo da Vinci lendas eile Tallinna

Eile õhtul saabus lennukiga Roomast Tallinna Leonardo da Vinci... küll ilmselt tema portree, veelgi unistuslikumalt, autoportree kujul.

Lennureisi saatjateks olid kunstiajaloolased, eriteadlased, teiste seas üle ilma üks tuntumaid Leonardo uurijaid professor Felice Festa. Viimane on teinud suuri pingutusi portree ehtsuse tõestamiseks. Suure tõenäosusega on tegemist Leonardo da Vinci portreega. Kas ka autoportreega, see on veel lahtine. Kui oleks, siis oleks see kunsti suursündmus. Liiati on Eesti selle portree nüüd ja tulevikus ainus välisreisi sihtpunkt.

Vedajaks on airBalticu lennuk, nagu kinnitas selle lennufirma teade.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077