Autor: Siim Sultson • 4. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peugeot Elioni hankevõitja

Elioni tarbesõidukite hanke võitjaks kuulutati Peugeot, kes lepingu kohaselt tarnib Elionile 2010. aasta jooksul sadakond Bipper kaubikut, teatab autofirma.

Vastavalt hanke tingimustele ostab Elion 2010. aasta jooksul umbes sada Peugeot Bipper kaubikut, esimesed autod tarnitakse märtsis. 2009. aastal müüs Peugeot Elionile 75 Bipper kaubikut.

Elioni transpordi peaspetsialisti Andres Randveeri sõnul rääkisid hankel Peugeot’ kasuks mitmed asjaolud. „Kuna seda üsna suurt autode hulka hakkavad sagedasteks töösõitudeks kasutama meie tehnikud kõikjal Eestis, on meie jaoks oluline, et sõidukid oleksid töökindlad, turvalised ning võimalikult ökonoomsed. Oluline on ka auto ruumikus, et kõik tööks vajalik mugavalt ära mahutada. Oleme oma valikuga rahul – Peugeot vastas kõikidele meie ootustele ning oli parima hinna ja kvaliteedi suhtega,“ selgitas Randveer.

KW Bruun Baltic müügi- ja turundusjuhi Rasmus Tali sõnul on Peugeot’ tarbesõidukite tugevateks eelisteks töökindlus ja suur teenindusvõrk. „12 esindust üle Eesti, Peugeot’ tarbesõidukite töökindlus ning 5-aastane Driveline garantii on põhjused, miks Peugeot on tarbesõidukite turul tõusnud ülekaalukalt liidriks. On heameel tõdeda, et ka Elion on põhjaliku analüüsi tulemusel leidnud, et Peugeot on parim valik niivõrd suure teenindusettevõtte transpordilahenduseks,“ lausus Tali.

 Peugeot oli ametlike müügiandmete põhjal 2009. aastal Eesti tarbesõidukite müügis kindel turuliider 22,7%-lise turuosaga. Enimmüüdud mudelid olid Partner ja Bipper.

 1810. aastal asutatud Peugeot toodab liikumisvahendeid alates jalgratastest kuni tarbesõidukiteni. Ettevõte on 10 000 esindusega 160. riigis üks maailma juhtivaid autotootjaid. 2009. aastal müüs Peugeot 1,84 miljonit sõidukit, millest pooled väljastavad vähem kui 140g süsihappegaasi kilomeetri kohta. 50 aastase kogemusega KW Bruun on Peugeot’ ametlik maaletooja Eestis, Lätis, Taanis, Rootsis ja Islandil ning müüb kokku ligemale 40 000 Peugeot’ sõidukit aastas.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077