Autor: Siim Sultson • 3. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaal laopööre

Kui selle aasta esimene pool toob laopinna hindades languse, siis teine pool juba tõusu, edastab Logistics Finalnd.

Colliers Internationali hinnangul võetakse Venemaal sel aastal kasutusele 400 000 ruutmeetrit laopinda. Sinna sisse on arvestatud ka need 100 000 ruutmeetrit, mis langesid käigust välja eelmisel aastal.

Samas lao ruutmeetri rendihind jätkab langust veel selle aasta esimesel poolel ja pidurdub siis. Aasta teine pool toob juba hindade tõusmise. Hinnatõus peaks olema tuntav juba III kvartalis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077