Autor: Siim Sultson • 1. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi laopindadest veerand vabad

Lisaks pea veerandini küündivale vakantsusele on ka ruuduhinnad aastate võrdluses langenud ligi veerandi, edastab Logistics Finalnd.

2009. aasta lõpuks oli Peterburis ladude vakantsus 22,3%. Pindalalt on see 333 300 ruutmeetrit.

Võrreldes 2008. aasta esimese poolega langes ruutmeetri hind sõltuvalt lao tüübist 15-25% ehk tasemelt 1101-1266 krooni tasemele 881-991 krooni. Samas jäi ruutmeetri hind eelmise aasta teisel poolel võrreldes esimese poolega praktiliselt muutumatuks.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077