Autor: Siim Sultson • 29. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene Raudtee rahast ilma jäämas

Vene riigi raudtee firma on silmitsi tõsiasjaga, et võib osadest selleks aastaks planeeritud investeeringutest ilma jääda, teatab Railway Market.

Et selle aastane investeeringute programmi tegemine venib, siis võib selle tulemusel jääda investeeringutest ära 8,5 miljardit krooni. Selle tulemusel tuleb ilmselt osa 2010.aastaks kavandatud arengutegevusi peatada.

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077