Autor: Siim Sultson • 28. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic viib brittide juurde 950 krooniga

Lätlaste lennufirma avab kevadel Riiast lähtuvalt Suurbritannia suunas järgmise liini, ilmneb pressiteatest.

29. märtsil avab Läti riiklik lennufirma airBaltic lennuliini Manchesteri ja Riia vahel reisijaile, kes Läti pealinna kaudu saavad edaspidi hõlpsalt Skandinaaviasse, SRÜ riikidesse ja Baltikumi ning tagasi.

airBalticu kommertsdirektor Tero Taskila: “Pärast tulusat 2009. aastat ning head väljavaadet aastale 2010 jätkab airBaltic oma transiitsidemete tugevdamist Riia kaudu, pakkudes veel üht sihtkohta Inglismaal. See on sel aastal juba seitsmes Riiast väljuv liin, mille käivitame, et täiustada veelgi meie liinivõrgustikku Lääne-Euroopas, Skandinaavias, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.

Lennu hinnaks kujuneb 950 krooni.

Riiast väljuvad lennud nädala 1., 4. ja 7. päeval.

Manchesterist  nädala 1., 2. ja 5. päeval. 

Reisijaid veab Boeing 737 ning lennu kestvus on kaks tundi ja 55 minutit.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077