Autor: Siim Sultson • 22. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maersk pidas dieeti ja sai tublimaks

Eelmisel aastal kärpis Taani laevandushiid oma kulusid üle paarikümne miljardi ja haaras turgu juurde, edastab Logistics Finland.

A.P. Møller-Mærsk kärpis eelmisel aastal oma kulusid 22,15 miljardit Eesti krooni. Samal ajal õnnestus firmal konteinerkaubanduses suurendada oma osalust ja seda hoolimata rahalistest tagasilöökidest.

Firma juhtkonna seletusel on edu taga juba 2008. aastal käivitatud firma tõhustamisprogramm, mis nägi ette kulude vähendamist umbes 11 miljardit krooni. Kuid tegelikkuses suudeti kokkuhoida üle 22 miljardi krooni. Selline tulemus annab lootust jõuda aastail 2013-14 pakkumise-nõudluse mõistlikku tasakaalu.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077