Autor: Siim Sultson • 15. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreem: braavo, Tallinna Sadam!

Eesti Laevaomanike Liidu tegevjuht Enn Kreem peab Tallinna Sadama eelmise aasta kaubaveo saavutust suurepäraseks.

"Vaatamata sellele, et idast on kõik pidurid peal ja aastaid tehtud plaanidele püütud vett peale tõmmata, on Tallinna Sadama tulemus hiilgav! Müts maha Tallinna Sadama ees!" kiitis ta.

Tema seletusel oli Venemaal juba ammu plaanis kaubavood siit Baltikumist ära võtta. "Enne 2007. aasta pronkssündmusi ütles üks Loode-Venemaa piirkonna juht Soomes, et seoses Ust-Luuga Sadama valmimisega pannakse soomlastele kaubaveos otsa 2%, kuid eestlastelt-lätlastelt tuleb üksjagu ära võtta," meenutas ta.

"Loomulikult: kuna venelased tegelikult ei suuda kõiki kaubavooge vastu võtta, siis meie roll on suur seni, kuni meid ei likvideerita," lisas ta.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077