Autor: Siim Sultson • 12. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GoBusi pistiselugu saab lahenduse märtsis

Tartu maakohus kavatseb Valga maavanema  ja GoBusi vahelise pistiseloo osas otsuse langetada 10. märtsil, teatab Tartu maakohus.

Tartu maakohus kuulutab otsuse Georg Trašanovi (55), Kalle Muru (42), Aivo Pärna (41), Valter Keisi (48) ja ASi GoBus kriminaalasjas 10. märtsil kl 13.00 Põlva kohtumajas. Kohtuotsuse kuulutamine on avalik.

Täna jätkus kohtuistung kohtuvaidlusega, kus GoBusi kaitsja vandeadvokaat Tarvo Lindma ja Valter Keisi kaitsja vandeadvokaat Anne Tammer palusid oma kaitsealused õigeks mõista.

Kohtuvaidlusele järgnenud viimases sõnas palusid süüdistatavad samuti kohtul ennast õigeks mõista.

Valga maavanema ametikohalt kriminaalmenetluse ajaks kõrvaldatud Georg Trašanovit süüdistatakse ametiisikuna pistise ja altkäemaksu võtmises, Kalle Muru GoBusi juhatuse liikmena pistise ja altkäemaksu andmises, Aivo Pärna GoBusi juhatuse esimehena pistise ja altkäemaksu andmisele kaasaaitamises ja laskemoona ebaseaduslikus käitlemises, Valter Keisi GoBusi juhatuse liikmena pistise ja altkäemaksu andmisele kaasaaitamises ning juriidilist isikut GoBus pistise ja altkäemaksu andmises.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077