Autor: Siim Sultson • 12. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DSV ootab pööret paremusele

Taanlaste logistika- ja veofirma DSV ootab alanud aastalt pööret paremusele Euroopa probleemturgudel, edastab Logistics Finland.

Firma Euroopa probleemseimad turud on Prantsusmaa, Saksamaa ja Hispaania. Olukorra parandamise nimel on keskjuhatus nimetanud nende turgude firmaharude etteotsa uued juhid.

Näiteks eelmise aasta 9 kuu jooksul pidi DSV leppima Saksamaal 77,53 miljoni Eesti krooni suuruse kahjuga. Samal ajal oli kahju Hispaanias 296,40 miljonit krooni ja Prantsusmaal 390,0 miljonit krooni.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077