Autor: Siim Sultson • 5. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saareväli: vargused tõusev trend

"Vargused on nüüdses majandusolukorras selgelt sagenev nähtus," tõdes EST-Trans Kaubaveod AS omanik Sulev Saareväli.

Tema seletusel on see loomulik, kui majandussurutis suureneb ja tööpuudus kasvab, et hakatakse senisest tihedamini tööandja tagant varastama. "Peaks ikka õigesti, mitte aga sinisilmselt peeglisse vaatama," kutsus Saareväli veo- ja laofirmade juhte valvsusele.

"Ebaaus inimene mõtleb välja uusi võimalusi, kuidas oma tööd muuta "efektiivsemaks", omanikud aga peavad pidevalt nägema ette," lisas ta.

Hiljuti Pärnu maakohtus süüdimõistetud oma firma veokijuhi viieaastase varguse osas aga jäi Saareväli delikaatselt tagasihoidlikuks. "Pärast kaklust rusikatega vehkida ei tasu...," osutas ta olukorra sujuvale ja enam torkimist mittevajavale lahendusele...

Siiski tuleb Saareväli seletusel nüüd olla omanikul senisest valvsam. GPS-seadmed peaksid ju olema ammu loomulikud ja muugi jälgimistehnika. Kuid ka siis ei saa ju olla 100% kindel...

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077