Autor: Rivo Sarapik • 23. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lugeja: mainekaim vedaja on OÜ Miil

Logistikauudised.ee ja aripaev.ee lugejad hääletasid mainekaimaks Eesti veofirmaks peamiselt konteinerivedudega tegelev OÜ Miil.

426 vastanu hääled jagunesid järgmiselt:

1. OÜ Miil (konteinerivedaja) - 23% häältest

2. DPD Eesti AS (kuller- ja väikepakiveofirma) - 19%

3. Cargobus (pakivedu bussidega) - 18%

4. Muud - 12%. Nimetati näiteks DSV Transport, Smartpost, Smarten, Asmari Veod, AS KMV, OÜ DLE jt.

5. EST-Trans Kaubaveod AS (Eestisisesed toiduveod) - 11%

Valimine toimus kahes voorus - esimeses esitasid Logistikauudised.ee kandidaadid (erinevaid ettevõtteid kogunes ligi 30), kellest neli enim nimetatut läksid lõpphääletusele.

Tõsi, parima vedaja kandidaadiks pakuti enim DSV Transport ASi, kuid lõpphääletusel firma ei osalenud, sest tegemist ekspedeerimisettevõttega.

Aitäh hääletanutele ja õnnitlused võitjaile. Uued hääletused juba uuel aastal.

Lugeja kommentaare:

- vähemalt miil.ee reklaamlogo kandvad sõiduautod on küll kohutava liikluskultuuri(tusega) igapäevaliikluses. Ei kavatse üldse kaaludagi, et peaksin nendega mingisugusegi veo tellimiseks ühendust võtma. Ilmselgelt ei adu härrased, et sõidavad ringi oma firma visiitkaardiga ja käituvad nagu läti rullnokad.

- Ega siis OÜ DLE, AS Jupiter Plus, OÜ Lextrans (ehk endised TOP võitjad) ei osale enam eks? Rääkimata juba tavalistest Eesti vedajatest nagu KMV AS, Saue Auto AS, Parme Trans OÜ jne

- Ma pakuks SMARTEN Eestis.

- Asmari Veod AS - usaldusväärne ja kvaliteetne

- Transpoint International (EST) sobiks siia näiteks.

- ELS-i pole õnneks pandud, aga tooks välja lisaks neile www.smartpost.ee ning www.kullervedu.ee

- Ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes ei arvaks, et TUDENGIBUSS OÜ on selle aasta parim, eeskujulikum, heategevuslikum ning mainekam vedaja!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077