Autor: Siim Sultson • 25. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi ja Venemaa lihtsustasid vedusid

Rootsi ja Venemaa sõlmisid kahe riigi vahel vedude tegemise kokkuleppe, edastab Logistics Finland.

Rootsi kommunikatsiooniminister Åsa Torstensson ja Venemaa transpordiminister Igor Levitin kirjutasid alla kokkuleppele lihtsustada ja edendada kahe maa vahelisi autovedusid. Mõlemad osapooled allkirjastasid sarnased kokkulepped ka õhu ja mere alal.

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077