Autor: Siim Sultson • 16. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic haarab Finnairi kliente

Lätlaste airBaltic pakub omalt poolt lennupiletite hinnaalandust reisijatele, kes Finnairi streigi tõttu pidid sõidu ootamault ära jätma, teatab rus.db.lv.

Sellistele reisijatele pakutavad piletihinnad maksavad 671 krooni (43 eurot).

Soomes pakub airBaltic reise Helsingisse, Tamperesse, Turusse, Oulusse, Kuopiosse ja Lappeenrantasse. Lennufirma pakub transiitlende läbi Riia Lääne-Euroopasse, SRÜ-sse ja mujalegi. Sellel aastal alustas airBaltic Soomes siselende Tampere ja Kuopio ning Turu ja Oulu vahel.

 

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077