Autor: Siim Sultson • 5. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PKP Cargo kaubavedu oktoobris 2% suurem

Võrreldes selle aasta septembriga, vedas poolakate raudteefirma PKP Cargo oktoobris kaupa ligi 2% enam, edastab Railway Market.

Septembris veeti kaupa 10,6 miljonit tonni, oktoobris aga juba 10,8 miljonit tonni ehk 200 000 tonni enam.

See on juba kuues kuu sellel aastal, kui PKP Cargo teatab eelmisest kuust paremast tulemusest. Oktoobrinäitaja on selle aasta parim. Näiteks jaanuariga võrreldes kasvasid kaubaveomahud 60%. Jaanuar oli ka selle aasta halvim kuu - siis veeti vaid 6,8 miljonit kaupa.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077