Autor: Siim Sultson • 3. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootslased Gdanskis luurel

Oktoobri lõpul käis Stockholmi Sadama 23-liikmeline delegatsioon Gdanski kaubaterminale kaemas, edastab Transport Weekly.

Esinduslikku seltskonda juhtis Stockholmi logistikadirektor Anita Krafft. Peale kaubaterminalide uuriti Gdanskis ka reisiterminale ja ametirtuume.

Visiidi käigus tutvustati rootslastele reisilaevade kaisid, vabakauba tsoone, mis viimaseil aastail olid küll hõivatud pigem autokaubandusega.

Lisaks külastasid rootslased ka süvavee kontineriterminali, mille võimsuste ja muude tehniliste näitajate ning tehnikaga poolakad nad meelsasti kursii viisid. Samuti reklaamiti rootslastele sadama tulevasi arenguplaane.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077