Autor: Siim Sultson • 28. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Antwerpeni kaubamahud 9 kuuga -19%

Selle aasta esimese üheksa kuuga käitles Antwerpeni Sadam kaupu 117 miljonit tonni. Seda on 19,1% vähem, kui eelmise aasta samal perioodil, mil käideldi kaupu 144 miljonit tonni, edastab Transport Intelligence.

Sellegipoolest on sadama hinnangul taandumine mahtudes vaibumas.

"Kolmandas kvartalis jäid laevatatavate kaupade maht samaks ja loodame, et see trend jätkub aasta lõpuni," oli sadama tegevjuht Eddy Bruyninckx lootusrikas lõppenud kvartali kõrvutamisel eelmisega.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077