Autor: Siim Sultson • 22. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ukrainas konteinerveod odavnesid

Ukraina Raudtee vähendas tasusid 20% konteinervedudel, mis kulgevad läbi kindlate sadamate, edastab Railway Market.

Tegemist on impordiga ja ekspordiga läbi kommertssadamate. See puudutab eelkõige üliraskeid konteinereid, mis kulgevad sadamatest Odessa-Leski raudteejaama. See on Ukraina Raudtee konteinerterminal, mis teenindab ka Odessa ja Iliževskii sadamaid.

 

 

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077