Autor: Siim Sultson • 20. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksa kaubandus langeb sel aastal 10%

Terve 2009. aasta lõikes langeb Saksa kaubandusturg tervikuna 10%, võrreldes eelmise aastaga, edastab Logistics Finland.

Vastavalt Fraunhofer ATL-i uurimusele selleaastane Saksamaa kaubanduse 10-protsendiline üldlangus on juba üsna kindel, kuid on sektoriti kõikuv. Näiteks logistikaturg tõmbub eelmise aastaga võrreldes kokku 9%. Tulevast, 2010. aastat peaks Saksamaa kaubanduse vallas iseloomustama madalatasemeline stabiilsus.

 

 

 

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077