• 16.10.09, 11:45
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

AvtoVaz lootusetult pankrotis

Ladade tootja juba ongi pankrotis ja selle riiklik toetamine on mõttetu, on Venemaa kaubandus- ja tööstusministeeriumit hoiatatud, edastab Kauppalehti.
Ministeeriumi enda hinnangul aga annab firmat veel saneerida, kui saata sealt minema 50 000 töötajat.
Äärmisse kriisi vajunud ettevõte on kui veskikivi riigil kaelas, teisalt ilma riigi abita oleks see juba hävinud. Kriisiajal on automüük Venemaal kahanenud 2/3, liiatigi on firma tunnistanud, et teevad "eriti viletsaid masinaid".
Siiski on varem Vene asepeaminister Igor Šuvalov vandunud, et ükski tehase töötaja kohta ei kaota. Nii ongi valitsus valmis pumpama autofirmasse veel 1,5 miljardit eurot.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele