Autor: Siim Sultson • 8. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa lisab Kaug-Ida raudteesse miljard rubla

Tuleval aastal toibuva majanduse valguses panustab Vene riik Kaug-Ida raudtee arendamisse veel miljard rubla, seega investeeringud sinna kasvavad 24 miljardi rublani, edastab railwaymarket.eu.

Sellel aastal on Kaug-Itta investeeritud 22, 5 miljardit rubla. Järgmise aasta projektid on juba heaks kiidetud. Selle projekti raames ehitatakse Kuznetsovski tunnel Habarovskisse. See tunnel võimaldab suurendada raudteevedude võimsusi Vanino sadamasse. Lisaks sisaldab see projekt mitmete Baikal-Amuuri raudteejaamade ja lisaharude ehitamist. Kolmandik  investeeringust läheb raudteeveeremi uuendamiseks.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077