Autor: Siim Sultson • 5. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna Aegviidu rongid käigust ära

Ärajäänud reisironge marsruudil Tallinn-Aegviidu-Tallinn 410/415 asendatakse bussiga, edastab Elektriraudtee AS.

Seoses infrastruktuuri remonttöödega Tallinn-Aegviidu liinil Lagedi-Raasiku raudteelõigul jäävad   esmaspäeval, 5.oktoobril käigust ära Tallinn-Aegviidu elektrirong 410 väljumisega Tallinnast 16:15 ja Aegviidu-Tallinn elektrirong 415 väljumisega Aegviidust 17:56.

Neid ronge asendavad bussid väljumisega Tallinnast 16:15 ja Aegviidust 18:30.

Kõikides asendusbussides kehtivad elektrirongide sõidupiletid.

Hilinemisi esineb ka teiste Tallinn-Aegviidu-Tallinn liini elektrirongide liikluses.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077