Autor: Rivo Sarapik • 17. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: Tallinna Sadamast raha keeruline võtta

Majandusminister Juhan Parts tunnistas, et plaan parandada eelarvetasakaalu Tallinna Sadamast võetava rahaga tundub talle võrdlemisi keeruline.

"Dividendid ei ole mingi maas lebav raha, mis tuleb lihtsalt üles korjata ja ühisesse katlasse panna," vahendas ERR Partsi sõnu valitsuse pressikonverentsilt.

"Kui ettevõttel on kasum, ei tähenda see, et ettevõttel on ka reaalselt raha. Ja kui isegi on reaalselt raha, ei tähenda see, et ettevõttel pole mingeid kohustusi või investeerimisprojekte. /.../ Tallinna Sadama puhul need piirangud kehtivad," kinnitas majandusminister. Parts rõhutas, et riigiettevõtted peavad saama pärast dividendide väljavõtmist edasi tegutseda.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077