Autor: Rivo Sarapik • 11. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hääbuvad kaubavood taandasid Soome raudtee presidendi

Soome Raudtee peadivisjoni VR Ltd president astus eile pärast kehvi teise kvartali tulemusi tagasi.

Tapio Simos kuulus firma juhatusse seitse aastat. Uue tegevjuhi Mikael Aro sõnul oli tegemist Simosi enda otsusega. Aro juhib ettevõtet uue juhi leidmiseni.

Tagasiastumise otsus tuli eile, kui ettevõte teatas pettumust valmistavatest kvartalitulemustest. Grupp teenis teises kvartalis küll üle 40 mln krooni kasumit, ent lõpetas poolaasta enam kui 200 mln kroonises kahjumis. Kaubamahud langesid kolmandiku võrra.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077