Autor: Rivo Sarapik • 6. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS: Estonian Airi tehingut ei kommenteeri

Estonian Airi üks omanikest, SAS Eesti lennufirma büroohoone ja angaari SASi tütarfirmale üleandmist ei kommenteeri.

"Kahjuks ei kommenteeri me enne teise kvartali tulemuste avalikustamist midagi, need avalikustatakse järgmisel kolmapäeval," vastas Logistikauudised.ee küsimustele tehingu sisu ning Estonian Airi müügi kohta SASi avalike suhete pealik Anders Lindström.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077