Autor: Rivo Sarapik • 15. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iraani lennuõnnetus nõudis 170 elu

Lennuk süttis tehniliste probleemide tõttu õhus põlema ning kukkus alla, kõik pardalolijad hukkusid.

Lennukis oli 15 meeskonnaliiget ja 153 reisijat, neist kaks olid lapsed. Reisijate hulgas olid ka kaheksa Iraani juunioride judo-meeskonna liiget koos kahe treeneriga.

Iraani lennufirmale Caspian Airlines kuulunud vene päritolu reaktiivlennuk Tupolev Tu-154 kukkus alla 16 minutit pärast õhkutõusu Iraani pealinnast Teheranist. Lennuk jõudis pealinnast 150 kilomeetri kaugusele Qazvini linna lähedale ning oli teel Armeenia pealinna Jerevani, vahendas ERR välisagentuure.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077