Autor: Mariliis Pinn • 4. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EL kiitis heaks Kõutsi piraatlusevastase raporti

Euroopa Julgeoleku- ja Kaitseassamblee 56. täiskogu tänasel istungil Pariisis võeti vastu kaitsekomitee raport „Euroopa Liidu roll piraatlusevastases võitluses“. Raportöörideks olid Eesti delegatsiooni juht Tarmo Kõuts, Saksa delegatsiooni juht Kurt Bodewig ja Kreeka delegatsiooni liige Aritotelis Pavlidis.

Toimus elav debatt, mille käigus tunnustati raporti kõrget taset. Juulis Euroopa Liidu eesistumist ülevõttev Rootsi peab piraatlusevastast võitlust üheks oma tegevuskava prioriteediks, teatas riigikogu pressitalitus.

2. juunil toimunud kaitsekomitee istungil otsustati antud olulisele probleemile lahenduste otsimisega jätkata. Seda tehakse uue raporti – merelise julgeoleku järelevalve – raames. Raportöörideks valis kaitsekomitee taas Tarmo Kõutsi, Kurt Bodewigi ning Konsantinos Vrettose. Tarmo Kõutsil on see juba kolmas raport Euroopa Julgeoleku- ja Kaitseassamblee  tegevuse raames.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077