EL kiitis heaks Kõutsi piraatlusevastase raporti

Euroopa Julgeoleku- ja Kaitseassamblee 56. täiskogu tänasel istungil Pariisis võeti vastu kaitsekomitee raport „Euroopa Liidu roll piraatlusevastases võitluses“. Raportöörideks olid Eesti delegatsiooni juht Tarmo Kõuts, Saksa delegatsiooni juht Kurt Bodewig ja Kreeka delegatsiooni liige Aritotelis Pavlidis.

Toimus elav debatt, mille käigus tunnustati raporti kõrget taset. Juulis Euroopa Liidu eesistumist ülevõttev Rootsi peab piraatlusevastast võitlust üheks oma tegevuskava prioriteediks, teatas riigikogu pressitalitus.

2. juunil toimunud kaitsekomitee istungil otsustati antud olulisele probleemile lahenduste otsimisega jätkata. Seda tehakse uue raporti – merelise julgeoleku järelevalve – raames. Raportöörideks valis kaitsekomitee taas Tarmo Kõutsi, Kurt Bodewigi ning Konsantinos Vrettose. Tarmo Kõutsil on see juba kolmas raport Euroopa Julgeoleku- ja Kaitseassamblee  tegevuse raames.

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150