Autor: Mariliis Pinn • 2. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gruusia teatas plahvatusest raudteel

Gruusia siseministeerium teatas täna varahommikul raudteel toimunud plahvatusest, mis tekitas tõsist kahju rööbastele ja liipritele.

Siseministeeriumi esindaja Šota Utiašvili kinnitusel keegi Eesti aja järgi kella poole kolme paiku öösel riigi lääneosas Samegrelo regioonis Hobi-Zugdidi raudteelõigul toimunud intsidendis viga ei saanud, vahendas Postimees.

«Kahju on tõsine, kuid Gruusia raudteeiliikuses pole tõsiseid katkestusi,» täpsustas Utiašvili, kelle sõnul saabusid sündmuskohale uurijad.

Rustavi-2 teatel purunes plahvatuse tagajärjel kuuemeetrine raudteelõik, väidetavalt oli lõhkematerjaliks trotüül.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077