Autor: Rivo Sarapik • 1. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus koalitsioon võib müüa Eesti Posti ja lennujaama

Uue koalitsioonileppe järgi võib valitsus müüki panna riigi postifirma, lotoäri ja Tallinna lennujaama. Tulumaks ei lange enne 2011. aastat, käibemaks tõuseb 20 protsendini. 

Reformierakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ja Rahvaliidu koalitsioonileppe kohaselt vähendatakse riigile mitteomase tegevuse ettevõtluse osa. Kaalutakse riigile kuuluvate äriühingute, nagu Eesti Loto, Eesti Lootsi, Eesti Posti, Sotsiaalhoolekanne, Tallinna Lennujaam ja teiste sarnaste ettevõtete või nende opereerimisõiguse müüki avalikul enampakkumisel, kirjutas Postimees.

Kaalutakse ka Riigi Kinnisvara ASi viimist börsile, samas Eesti Energiat, Tallinna Sadamat ega Eesti Raudteed ei erastata.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077