Autor: Rivo Sarapik • 18. mai 2009

Metro Auto hakkab ka Fiati hooldama

Mai alguses uue keskuse avanud ja Peugeot`sõidukeid müüma ning teenindama hakanud Metro Auto sõlmis eelmise nädala lõpul lepingu ka FIAT maaletooja Auto Italia SIA´ga FIAT`i ametliku hooldepunkti avamiseks.

Tallinnas, Tammsaare teel Peugeot´ müügisalongi avanud Metro Auto sõlmis ettevõtte teatel lepingu ka FIAT`i sõidukite teeninduseks.

"Keskendume n.ö multibränd konseptsioonile, kus müüme ja teenindame ühe katuse all mitut erinevat automarki. Käesolevaks hetkeks oleme ametlikuks müüjaks ja hooldajaks Peugeot` sõidukitele ning ametlikuks hooldepunktiks FIAT`i sõidukitele. Samas teostame hooldus- ning remonttöid, sealhulgas ka keretöid kõikidele teistele automarkidele,“, lausus Metro Auto tegevjuht Melvin Sinirand.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077