Jaga lugu:

Metro Auto hakkab ka Fiati hooldama

Mai alguses uue keskuse avanud ja Peugeot`sõidukeid müüma ning teenindama hakanud Metro Auto sõlmis eelmise nädala lõpul lepingu ka FIAT maaletooja Auto Italia SIA´ga FIAT`i ametliku hooldepunkti avamiseks.

Tallinnas, Tammsaare teel Peugeot´ müügisalongi avanud Metro Auto sõlmis ettevõtte teatel lepingu ka FIAT`i sõidukite teeninduseks.

"Keskendume n.ö multibränd konseptsioonile, kus müüme ja teenindame ühe katuse all mitut erinevat automarki. Käesolevaks hetkeks oleme ametlikuks müüjaks ja hooldajaks Peugeot` sõidukitele ning ametlikuks hooldepunktiks FIAT`i sõidukitele. Samas teostame hooldus- ning remonttöid, sealhulgas ka keretöid kõikidele teistele automarkidele,“, lausus Metro Auto tegevjuht Melvin Sinirand.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee