Autor: Rivo Sarapik • 18. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metro Auto hakkab ka Fiati hooldama

Mai alguses uue keskuse avanud ja Peugeot`sõidukeid müüma ning teenindama hakanud Metro Auto sõlmis eelmise nädala lõpul lepingu ka FIAT maaletooja Auto Italia SIA´ga FIAT`i ametliku hooldepunkti avamiseks.

Tallinnas, Tammsaare teel Peugeot´ müügisalongi avanud Metro Auto sõlmis ettevõtte teatel lepingu ka FIAT`i sõidukite teeninduseks.

"Keskendume n.ö multibränd konseptsioonile, kus müüme ja teenindame ühe katuse all mitut erinevat automarki. Käesolevaks hetkeks oleme ametlikuks müüjaks ja hooldajaks Peugeot` sõidukitele ning ametlikuks hooldepunktiks FIAT`i sõidukitele. Samas teostame hooldus- ning remonttöid, sealhulgas ka keretöid kõikidele teistele automarkidele,“, lausus Metro Auto tegevjuht Melvin Sinirand.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077