Autor: Mariliis Pinn • 30. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itaalia kaubalaev tõrjus piraatide rünnakuid

Somaalia piraadid ründasid kaks päeva järjest sama Itaalia kaubalaeva, millel õnnestus rannavalve teatel siiski põgeneda.

Jolly Smeraldo nime kandev alus suutis tõrjuda ühe rünnaku juba kolmapäeval, täna üritati seda aga veel kahel korral kaaperdada - esmalt kell kuus hommikul ja paar tundi hiljem uuesti, vahendas Postimees.

Itaalia rannavalve pressiesindaja sõnul tulistati laeva mõlemal puhul, kuid kahju tekitada ei suudetud peamiselt tänu meeskonna osavale tegutsemisele. Esimene rünnak toimus umbes 270 meremiili kaugusel Somaalia rannikust.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077