Autor: Mariliis Pinn • 16. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: Narva maanteel parandatakse löökauke

Teeäärsete raietöödega seonduvalt on häiritud liiklus Põlva maakonnas Tartu-Räpina-Värska maanteel Ristipalo-Võõpsu ( 65,4-66,2) maanteelõigul. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h ning esineda võib lühiajalisi liiklusseisakuid.

Sobiva ilma korral tehakse löökaukude remonttöid Harju maakonnas Tallinn-Narva maanteel Tallinna linna piirist Maarduni (km 10-17). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h, teatas maanteeinfokeskus.

Seoses teetruubi vahetusega on orienteeruvalt kella 10.00-11.00-ni liiklusele suletud Tartu maakonnas Alatskivi-Nina maantee 2,5 kilomeeter (Nina küla algus).

Eelinfo:

Homme ja ülehomme, alates kella 8.00-20.00-ni on remonttööde tõttu liiklusele suletud Valga maakonnas Sangaste-Tõlliste maanteel Tsirguliina alevis asuv raudteeülesõit. Ümbersõit Mõneku ülesõidu kaudu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077