Autor: Mariliis Pinn • 6. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet otsib juhti

Riigisekretär kuulutas välja avaliku konkursi maanteeameti peadirektori ametikohale.

Ametikoha eesmärgiks on maanteeameti töö käivitamine, juhtimine ja arendamine, teatas riigikantselei pressiteates.

Peadirektori põhiülesanneteks on:

1) ameti töö juhtimine ning ametile pandud ülesannete õiguspärase, täpse ja õigeaegse täitmise tagamine;2) ameti eelarve täpse ja otstarbeka täitmise ning riigivara sihipärase kasutamise tagamine;3) ameti tegevusvaldkonna arendamise eestvedamine;4) ameti esindamine selle tegevusvaldkonnas nii siseriiklikult kui rahvusvahelisel tasandil.

Dokumentide esitamise tähtaeg on 27. aprill 2009. 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077