Autor: Mariliis Pinn • 3. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair avab suveks Veneetsia ja Krakovi liinid

Alates tänasest saab kogu suvehooaja lennata Finnairiga Helsingist Veneetsiasse. Veneetsia lennuliin on avatud kuni 5. oktoobrini. Samuti saab 2. aprillist alates lennata Finnairiga Krakovi. Lennud Poolas asuvasse Krakovisse toimuvad kuni 4. oktoobrini, teatas firma.

„Suvehooajaks avatud lennuliinid Veneetsiasse ja Krakovisse on suunatud peamiselt kultuurist huvituvatele turistidele, kes oma suvepuhkuse on otsustanud veeta linna miljööd nautides,“ selgitas Finnairi müügidirektor Jan-Michale Nigmann. „Itaalia kultuurimeka Veneetsia on endiselt populaarne reisisihtkoht nii Euroopa kui ka Aasia turistide seas, samuti on Krakov suvehooajal kõige hinnatumaks puhkuse veetmise paigaks Poolas,“ lisas Nigmann.

Suvehooajaks avatud Veneetsia lennud toimuvad sellel aastal 3. aprillist kuni 5. oktoobrini. Lennud Veneetsiasse toimuvad kolm korda nädalas: esmaspäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Finnair lendab Poola ülikoolilinna Krakovisse 2. aprillist kuni 4. oktoobrini. Lennud Helsingist Krakovisse toimuvad kaks korda nädalas: neljapäeviti ja pühapäeviti.

Veneetsia on üks tähtsamaid turismi-ja sadamalinnu Itaalias. Saare elanike peamisteks tegevusaladeks läbi ajaloo on olnud klaasi, pitsi, juveelide ja nahkesemete valmistamine. Veneetsias asub Euroopa üks omapäraseimaid vanalinnu, kus on säilinud eriline linna struktuur ja aura. Veneetsia on heaks reisialguspunktiks teistesse Veneto maakonna piirkondadesse, nagu Verona või Garda järve äärsed väikelinnad.

Krakovi vanalinn kuulub UNESCO maailmapärandi nimistusse. Vaatamata keerulisele ajaloole, on keskaegse linna tänavad ja ehitised hästi säilinud. Krakovis asub ka üks maailma vanimaid ülikoole, mis on asutatud 14. sajandil.

Finnair lendab lisaks Veneetsiale ka kaks korda päeva Milanosse ja korra päevast Itaalia pealinna Rooma. Poola pealinna Varsavisse lendab Finnair Helsingist iga päev. Finnair teostab suvehooajal Tallinna ja Helsingi vahel regulaarlende viis korda päevas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077