Autor: Mariliis Pinn • 2. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taisto teeb perekondadele 40% odavama pileti

Alates aprillist pakub Taisto Liinid perekondadele soodsamat bussisõitu. Uue perepiletiga hakkab neljaliikmeline või suurem pere saama soodustust kuni 40% tavapärasest täispileti hinnast.

Perepiletit saab osta vähemalt nelja liikmega reisiseltskond, kelle hulgas vähemalt kaks peavad olema 6-18-aastased lapsed ja vähemalt üks täiskasvanu, teatas firma. Perepiletit müüb ainult bussijuht, eelnevalt on võimalik endale istekohad broneerida meie piletibroneeringu telefonil 1882.

„Soovime uue 40%-lise soodustusega perepiletiga luua perekondadele võimalus jätta oma perereisideks auto seisma ja teha oma sõidud bussiga,“ ütles Taisto Liinid AS liinispetsialist Jan Landrat. „Ei ole mingi saladus, et kui võtta arvutamise aluseks ainult kütusekulu, siit tuleb suurema perega pikka maad autoga reisimine hetkel soodsam kui bussiga. Praktikas näeb praegu peresid bussides reisimas väga harva ja uue perepiletiga loodame seda kaalukaussi jälle natuke rohkem ühistranspordi kasuks suunata ja nii uusi reisijaid bussidesse juurde võita.“

„ Näiteks kui tavapäraselt läheks vanematel koos kahe kooliealise lapsega Pärnust Tallinna bussiga sõitmine maksma keskmiselt 480 krooni, siis uue perepiletiga 290 krooni, Tartust Tallinna bussiga sõtmine maksaks praegu keskmiselt 550 krooni, siis uue perepiletiga saaks oma reisi tehtud 350 krooniga. Uus 40%-lise soodustusega perepilet loob lisaks rahalisele kokkuhoiule võimaluse tavapäraselt autoroolis tööd tegevale perepeale bussisõidu ajal rohkem oma perega suhelda ning ka sihtpunktis ei pea lapsed kartma, et näiteks isa on autojuhtimisest väsinud ja ei jõua enam nendega tegelda,“ kirjeldab Landrat perebussisõidu eeliseid.

Taisto Liinid on Eestis ainuke suurem bussiettevõte, mille kõik bussiliinid töötavad kommertsalustel ehk ei saa riigi poolset dotatsiooni ja peavad end ära tasuma ainult piletitulust.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077