Autor: Mariliis Pinn • 30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: Tallinn-Narva maanteel tehakse uuringuid

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi –ja suurematel tugimaanteedel enamuses kuivad või kohati niisked, märjad Ida -ja Lääne-Viru ning Valga maakonnas. Jõgeva ja Tartu maakonna põhimaanteed olid libedusetõrjest soolaniisked.

Ilm oli pilves ja suuremate sademeteta, teatas maanteeinfokeskus. Vähest uduvihma sadas Valga maakonnas. Mitmel pool piiras nähtavust udu. Teepinna temperatuurid olid vahemikus –2 kraadist kuni +1 kraadini.

Hommikusel päikesetõusul on teedel libeduse tekke oht!

Ehitusgeoloogilisi uuringuid  tehakse kella 10.00-16.00-ni  Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel kilomeetritel 161,5 (Aiandi b/p) Narva-Tallinn sõidusuunal. Liiklus suunatakse Tallinn-Narva sõidusuunale. Kiirusepiiranguks  kehtestatakse 30 km/h.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077