Autor: Mariliis Pinn • 30. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeamet saadab ametnikud riigihankega õppereisile

Maanteeamet korraldas riigihanke Valgejõe-Rõmeda teelõigu teeprojekti korrigeerimiseks, kuhu on sisse planeeritud ka ekspertabi.

Selle raames peab hanke võitja viima Maanteeameti, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (edaspidi MKM) ning Rahandusministeeriumi (edaspidi RM) ametnikud õppereisile Sloveeniasse, kirjutas Eesti Ekspress.

Hanke tingimused näevad ette, et konsultant peab korraldama tehnilise õppereisi Sloveeniasse, kus tutvutakse Sloveenia Maanteeameti teedeehitusprojektide ettevalmistamise ja elluviimisega, neli päeva kestva reisi sõidu- ja majutuskulud peab kandma konsultant.

Ekspress küsis kommentaari Rahandusministeeriumi riigihangete ja riigiabi osakonna juhatajalt Eve Kislovilt, kelle sõnul on koolitusteenuse hankimine koos ekspertabiga vastavuses riigihangete seadusega ning selles osas ei saa Maanteeametile midagi ette heita, küll aga tekib tema hinnangul vastuolu seadusega avaldatud hanketeates, kus õppereisile viidatud ei ole.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077