Autor: Mariliis Pinn • 25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei võtab täna luubi alla liikluse Piibe maanteel

Täna kella 13 ja 15 vahel teostab Lõuna politseiprefektuur avaliku liiklusjärelvalvet Jõgevamaal Tartu- Aravete maantee 22.- 27. kilomeetril.

Prefektuuri pressiesindaja Ave Lillemäe sõnas Tartu Postimehele, et avalikud liiklusjärelvalve aktsioonid olid vahepeal talvepuhkusel, kuna talvisel ajal sõidavad autojuhid üldjuhul ettevaatlikumalt. Kui aga kevadpäike maanteed kuivatab, vajub gaasipedaal justkui iseenesest allapoole ning mõistagi kaasneb sellega ka suurem kiirus ning oht liikluses.

Lillemäe lisas veel, et peaasjalikult mõõdavad korrakaitsjad täna kiirust, kuid fikseeritakse ka kõik muud liiklusrikkumised. Avalikke kiirusemõõtmisi on lähipäevil erinevates kohtades tulemas veelgi.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077